fbpx
penthouse-design
penthouse design
15/12/2020
living room cu semineu
living room cu semineu
31/10/2019

O fuziune perfectă între clasic și modern

Este greu, dacă nu chiar imposibil de definit casa perfectă.Fiecare persoană are o viziune subiectivă, dar cu certitudine putem spune ce înseamnă căminul ideal pentru proprietarii acestui apartament cu jacuzzi.

Proiect de design apartament cu jacuzzi

Apartamentul se află în Atrium Garden, un complex rezidențial dintr-un cartier de apartamente noi din Iași, prin urmare utilarea spațiilor interioare a pornit de la 0. Principalele obiective în amenajarea acestui apartament cu jacuzzi a fost obținerea unui decor stilat, dar totodată a unui spațiu cu mare impact vizual, foarte bine iluminat și ușor de întreținut, așa cum și-au dorit proprietarii.

Compartimentare apartament cu jacuzzi

Zona de zi a apartamentului este compartimentată în regim open-space, funcțiunile comunicând între ele atât stilistic, cât și cromatic. Locuința se compune din living, bucătărie, două dormitoare, două băi, hol, casa scării și o terasă cu jacuzzi. Stilul de amenajare abordat reprezintă un mix de clasic și modern ce conferă interiorului eleganță și funcționalitate.

O notă de originalitate

Montarea unui jacuzzi pe terasă aduce o notă de unicitate proiectului. Foarte puține proiecte de design includ amenajarea unei zone cu jacuzzi pe terasă. Conceptul pentru acest design de apartament este original și pentru că include soluții noi de
compartimentare și îmbinare a materialelor, astfel că decorul obținut este deopotrivă funcțional și personalizat.


Casă, dulce casă

În amenajarea acestui apartament cu jacuzzi s-au folosit materiale de calitate superioară, atât la nivelul finisajelor, cât și al mobilierului. Decorul se axează pe o combinație de materiale naturale și sintetice care conferă un look elegant, sofisticat și cu personalitate. Materiale naturale precum lemnul sunt asociate cu metal cu aspect prețios (scaunele pieselor de mobilier) și tapițerii catifelate din textile de calitate superioară.

Amenajarea nu face rabat la calitate nici în ceea ce privește corpurile de iluminat și aparatele
electrocasnice. Pentru iluminat au fost alese lustre și aplice clasice, cu design elaborat și inserții de cristale, iar pentru dotarea bucătăriei s-au achiziționat aparate performante. Rezultatul obținut este un decor echilibrat, elegant și cu stil, care insuflă proprietarilor puternicul sentiment de acasă.