fbpx
design bucatarie
bucatarie
19/03/2018
living room
sufragerie moderna
01/04/2018

Apartamente noi in complex rezidential

– design Interior Dan Gafita –

 Apartamente noi

Piata de apartamente noi se afla intr-o continua crestere. Tot mai multe familii au reusit sa isi achizitioneze apartamente noi in blocuri care fac parte din ceea ce numim astazi complex rezidential. Din punct de vedere al designului, exista o crestere a solicitarilor de servicii de proiectare si consultanta in design interior, atat pentru piata de apartamente noi, cat si pentru cea de case, vile (spatii comerciale sau rezidentiale). In ultimii ani, inclusiv numarul de cartiere rezidentiale noi a fost in crestere, printre acestea numarandu-se si Cartierul Visoianu.

Cartierul Visoianu

Unul dintre proiectele de anvergura de pe piata de apartamente noi din Iasi este noul complex rezidential Cartierul Visoianu, care cuprinde 8 blocuri turn de 12 etaje, dotate cu lifturi ultramoderne, parc modern de joaca, hypermarket, spalatorie auto, sala de fitness, pista pentru alergare și biciclisti, parcare supraterana gratuita, supraveghere video 24h/24h si multe altele. Propunerile noastre de design interior ale apartamentelor cu 1, 2, 3 sau 4 camere ajuta mult clientii sa isi formeze o idee despre modul in care se realizeaza un proiect de design apartament in acest complex rezidential nou. Cartierul Visoianu reprezinta un nou concept pentru un nou stil de viata: tot ce iubesti la oras, minus dezavantajele lui, deconectat de viata agitata a orasului, dar conectat la el. Acces rapid la toate facilitatile de care ai nevoie, insa intr-un mediu verde, sigur si sanatos. Clădirile cu apartamente noi care respectă cele mai înalte standarde europene de siguranță și confort, finisajele de calitate și anii de experiență în construcții, fac din acest complex rezidential, Cartierul Visoianu din Iasi, un aliat de nadejde in alegerea locuintei potrivite.

design apartament

Cum se poate realiza un proiect de design apartament?

La aceasta intrebare raspunsul este foarte simplu: in primul rand, prin gasirea solutiei functionale si ergonomice a spatiului, valorificarea si utilizarea la maximum a tuturor zonelor care la prima vedere ar putea fi neutilizabile; in al doilea rand, prin individualizarea cerintelor habitantilor si satisfacerea acestora si din punct de vedere estetic. Echipa noastra, inainte de incheierea unui contract de design apartament, recomanda clientilor completarea unui formular cu intrebari referitoare la stilul ce urmeaza a fi abordat in proiect, la cromatica si, nu in ultimul rand, la preferintele lor in general. Serviciile profesionale de proiectare si consultanta in interior design pe care le oferim contribuie intr-o mare masura la finalizarea cu succes a oricarui proiect de design apartament, design birou, design interior pub, cafenea, living room, design casa, inclusiv proiectelor din Cartierul Visoianu.