apartament de lux

 

imagini REALE - apartament de lux

apartament de lux

camera de zi

apartament de lux

bucatarie

apartament de lux

dormitor

 
 

  apartament de lux

Apartament amenajat intr-un stil rafinat

          Liniile si volumele, impreuna cu aspectul luminos al acestui aprtament de lux, intregesc ideea generala de eleganta absoluta. Spatiul proiectat se desfasoara pe o suprafata de 207 mp, iar intregul proces de design interior a necesitat o perioada a cinci luni.

Compartimentare

          Apartamentul este compus din bucatarie, camera de zi, doua spatii de odihna (dormitoare), precum si o terasa generoasa ca spatiu, 70 mp. Fiind amplasat la ultimul etaj al unui bloc de locuinte, acest proiect de design s-a bazat pe un buget generos. Acest buget a permis inserarea unor materiale si finisaje de top si aici ne referim la mobilier din lemn masiv, tencuieli decorative, varuri lavabile si piatra naturala.

Cromatica si stilul abordat

          Colaborand cu un designer de interior, rezultatul final este unul uimitor, in sensul pozitiv, bineinteles. Elementele inserate in proiect au fost bine armonizate, rezultand astfel un ambient reprezentativ pentru beneficiar. Amenajat in stilul neoclasic, dar continand si elemente moderne, acest apartament de lux, raspunde necesitatilor unui stil de viata contemporan. In camera de zi, paleta cromatica se bazeaza pe alb, extinzandu-se apoi spre bej. Nuante de crem, bej se regasesc si in dormitor, insa aici s-a folosit si o culoare de contrast, care se regaseste pe peretele din spatele patului, acoperit cu tencuiala decorativa.

Zona de gatit

          Despre bucatarie se poate spune ca in proiectul de design interior s-a avut in vedere obtinerea unui spatiu functional. Electrocasnicele au fost incastrate in mobilier pentru un aspect unitar. Intr-un ambient in care bucataria se remarca printr-un aspect cald, primitor, aceasta reprezinta pe langa un spatiu de gatit si luat masa; si unul de socializare. In proiectul de design interior al acestei bucatarii s-au folosit materiale naturale la placarea peretilor (piatra), mobilier din lemn masiv si blat din marmura naturala. Aceste materiale creeaza o atmosfera prietenoasa pentru utilizatori.

          Concluzionand, putem afirma cu certitudine ca finisajele din materiale naturale, mobilierul elegant, corpurile de iluminat elegante si modul in care au fost imbinate, transforma acest apartament de lux intr-un camin confortabil, bine organizat, in ton cu tendintele de design interior actuale.

apartament de lux

apartament-de-lux